sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Cutie Sunday

Lovely sketch this Sunday. I made a card for a boy or man:

Magnoliahaaste nro #50

Tämän viikon Magnoliahaaste onkin jo numero 50 - onnittelut! Hieno luonnos tälläkin kertaa ja oma korttini näyttää tältä:

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

BINGOHAASTE #3

Minä valitsin bingosta omaan korttiini: telinekortti-pitsi-itsetehty koriste ja tälläinen siitä syntyi:

Vielä valmistui yksi kortti

Tänään olen ollut ahkerana ja saanut useamman kortin aikaiseksi. Tässä vielä yksi:

Kortti pienelle pojalle

Tämä aihe oli viime viikon Magnolissa eli käytä vain mustia koristeita, myöhästyin haasteesta, mutta tässä kortti pienelle pojalle:

KS Krafty girlz challenge #37

This weeks challenge is receipt: in your card should be 3 papers, two ribbons and one picture. Here is what I have done. Tällä viikolla Kennyn haasteessa on resepti 3 paperia, 2 nauhaa ja yksi kuva. Minä käytin tekniikkaa, oliko se nyt masking, jossa leikataan paperista kuvaan esim. tässä hattu ja housut:


Näitä Kennyn hahmoja tulee varmaan lisää, mä olen Niiiiin ihastunut näihin :)

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Hupsista

Menee luonnokset sekaisin; tämän tein valmiiksi ja sitten vasta huomasin, että tässähän olisi pitänyt olla Magnolia-aiheinen leimakuva - no tekevälle sattuu :) Eli tämä ei osallistu haasteeseen, mutta korttihan siitä tuli kuitenkin:

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Friday Sketchers challenge

Sunnuntai näyttää olevan se päivä kun ennätän edes muutaman kortin tehdä. Niinpä osallistun näihin haasteisiin. Sunday seems to be the only day during my week when I have time to make cards:


sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

KS Krafty girlz challenge #35

New challenge and again gorgeous sketch. Olen aivan ihastunut näihin Kennyn hahmoihin, tässäkin mimmissä on asennetta vaikka muille jakaa:

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Bingohaaste #1

Uusi bingohaaste on pyörähtänyt käyntiin. Minä valitisin rivin juhlava-pinkki-2 nauhaa ja tässä tulos:

Kennys Kraftygirlz challenge #34

Löysin tällaisen uuden haasteblogin ja nämä ihastuttavat leimasimet/digikuvat. Tämän viikon haasteen luonnos oli lisäksi tosi herkullinen. Päätin käyttää myös luonnoksen värejä omassa kortissani.

I find this new challengeblog and these adorable pictures. This weeks sketch was apsolutely gorgeos with delicious colours which I have used also in my card:

perjantai 4. maaliskuuta 2011

P*skarteluhaaste #80

Tällä viikolla Paskiksessa on haasteena luonnos, jonka on tehnyt Ninarsku. Tähän sai tuhota näitä silppupapereita kivasti, tykkäsin kovasti tästä haasteesta ja tässä tulos:


torstai 3. maaliskuuta 2011

Magnoliahaaste nro # 46

Tällä viikolla haasteena on ressaus eli kaikki kortin reunat pitää olla "revittyjä". Minä lähden mukaan merirosvolla:


keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Stamparticin maaliskuun haaste

Tämä on ensimmäinen korttini täällä blogissa ja samalla osallistun Stamparticin maaliskuun haasteeseen. Vielä tämä tuntuu jotenkin hankalalta.
This is my first card here in Blogger and same time this card is for Stampartic March challenge.
Blogger feels little bit diffiult for me...


Miten tää voi olla näin hankalaa

Nyt lomalla ajattelin muokata uuden blogini tänne Bloggeriin, mutta kaikki tuntuu niin perkeleen vaikealta??!! Taustan vaihtaminen ei onnistu millään, en ole löytänyt mieleistäni ja sitten kun löydän niin en onnistu saamaan sitä kunnolla tänne. Katsotaan nyt jaksanko tähän toista päivää uhrata.